Suomen Maastorakentajat Oy

EtusivuSuomen Maastorakentajat Oy

Suomen Maastorakentajat Oy

smr-tyomiehet

Andament Oy ja Suomen Maastorakentajat Oy yhdistyivät 1.8.2014 Suomen Maastorakentajiksi. Molemmilla yrityksillä oli pitkä historia vaativasta insinöörirakentamisesta. Vuonna 1987 perustettu Suomen Maastorakentajat toimi pääosin Keski- ja Itä-Suomessa ja vuonna 1994 perustettu Andament länsirannikolla. Fuusiossa syntyneen yrityksen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa. Työllistämme 140 henkilöä kahdeksalla paikkakunnalla Väli-Suomessa. Kuulumme infrastruktuuripalveluihin erikoistuneeseen Andament Group -konserniin. Lue lisää Maastorakentajien historiasta.

Arvot

Onnistuneet työmaat

Aikataulussa ja budjetissa pysyminen sekä laadukas lopputulos ovat jokaisen projektin kulmakivi.

Työhyvinvointi

Panostamalla osaamiseen, työturvallisuuteen ja viihtyvyyteen luomme henkilökunnallemme hyvät työnteon ja kehittymisen edellytykset. Katso avoimet työpaikat

Laadukkaat yhteistyökumppanit

Myös yhteistyökumppanimme ymmärtävät korkean laadun merkityksen. Pyrimme solmimaan pitkiä ja molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuussopimuksia.

Tyytyväiset asiakkaat

Virheettömällä ja aktiivisella yhteistoiminnalla tilaajaorganisaation kanssa varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden.

Tuloksellinen yritys

Yrityksen tulevaisuuden ja henkilökunnan työpaikkojen turvaaminen ohjaa kaikkea toimintaamme.

Laadunvalvonta

Olemme Infra ry:n ja Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) jäsen. Käytössämme on yrityskohtainen laatujärjestelmä, jolla on RALA:n toimintatapojen hyväksyntä. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun. Asetamme itsellemme tavoitteita ja mittaamme niiden täyttymistä säännöllisesti, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tehokkaammin.

Ympäristöpolitiikka

Huomioimme ja kannamme kaikessa toiminnassamme vastuumme ympäristöstä. Noudatamme lakeja, asetuksia ja ohjeita ja edellytämme samaa vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Henkilökuntamme tunnistaa työnsä ympäristövaikutukset ja parantaa jatkuvasti menetelmiään ympäristöystävällisemmiksi. Ylläpidämme avointa tiedonvälitystä asiakkaisiin, työmaiden ympäristön asukkaisiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin.