Andament Oy fuusioituu Suomen Maastorakentajiin

Andament Groupin toimitusjohtaja Jukka Juola kertoo, että toimintaansa Suomen Maastorakentajien nimellä jatkava yhtiö pystyy tavoittelemaan entistä isompia ja vaativampia rakennushankkeita. Sulautumisen seurauksena syntyvän yhtiön liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Suomen Maastorakentajat on toiminut Keski- ja Itä-Suomessa ja Andament länsirannikolla. Molemmat yhtiöt ovat tehneet samantyyppisiä infrarakentamisen töitä sen lisäksi, että niillä on ollut omat erikoisosaamisen alueensa. Yritysjärjestelyiden ansiosta yhtiö jalkautuu luontevasti koko Väli-Suomen alueelle länsirannikolta Itä-Suomeen.

– Koko tuolle alueelle voimme jatkossa tarjota joustavasti myös molempien yhtiöiden erikoisosaamista ja käyttää paikalliseen tekemiseen paikallisia resursseja, Juola korostaa.

Yrityskaupan ja fuusion henkilöstövaikutukset ovat positiiviset, sillä kasvava yritys tarvitsee lisää ammattitaitoista työvoimaa. Suomen Maastorakentajat Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Jukka Juola. Andament säilyy Suomen Maastorakentajat Oy:n aputoiminimenä. Uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1.8.2014.