Maastorakentajat avasi aluetoimiston Pirkanmaalla

– Pirkanmaa kuuluu niihin alueisiin Suomessa, missä investoimme merkittävästi nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi olemme perustaneet alueelle kiinteän toimipisteen sekä päättäneet investoida myös henkilöstöresursseihin. Olemme rekrytoineet osaavia paikallisia ammattilaisia, ja ensimmäiset työtkin on jo saatu, sanoi Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola Lempäälän RealParkissa sijaitsevien toimitilojen avajaisissa.

Maastorakentajien Pirkanmaan aluejohtaja Vesa Nuora näkee Tampereella ja lähialueella paljon potentiaalia.

– Tarjolla on haastavia töitä eli juuri sellaisia, joissa Maastorakentajien erikoisosaaminen ja pitkä kokemus pääsevät mainiosti esille. Väylärakentamisen sekä energian tuottamiseen liittyvän infrarakentamisen lisäksi vahvuutenamme on erikoisrakentaminen, kuten puhdistamot, teollisuusrakentaminen sekä vaativa pohjarakentaminen, Nuora kertoo.

Kuvassa Suomen Maastorakentajien Pirkanmaan aluetoimiston henkilöstöä.