Kehätien työt juhlavasti käyntiin Lahdessa

Juhlapuheissa korostettiin valtatie 12:n merkitystä keskeisenä itä- ja länsireittinä. Uusi tielinjaus mahdollistaa myös paikallisen yhdyskuntarakenteen ja elinkeinoelämän kehittämisen.

– Maastorakentajilla on jo 30 vuoden kokemus liikenneväylien ja niihin liittyvien rakenteiden rakentamisesta. Tämä on meille erittäin mieluinen kohde, jossa pääsemme hyödyntämään yhtiön kokemusta ja osaamista vaativien kohteiden rakentajana, sanoi Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

Nyt aloitetun urakan arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Kuvassa: Työmaa lapioitiin käyntiin jykevällä työvälineellä, jonka varressa Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola (oik.), Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen, Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ja Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Aki Loponen