Titan-2 valitsi Maastorakentajat ydinvoimalan jäähdytysveden ottorakenteiden toimittajaksi

– Tämä on pitkäaikainen ja merkittävä urakka sekä Hanhikivi 1-hankkeelle että Suomen Maastorakentajille. Paikallisena urakoitsijana olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä työn tilaajalle turvallisesti ja laadukkaasti yhteistyössä hankkeen muiden tahojen kanssa, sanoo Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

– Olemme käyneet Titan-2:n kanssa perusteellisia ja hyvähenkisiä neuvotteluita, joissa olemme yhdessä kehittäneet parhaita ratkaisuja sekä teknologioita urakan toteuttamiseen. Valitut teknologiat mahdollistavat parhaat aikataulut, ja ne vastaavat Suomen vaativia turvallisuusnormeja.

Juola kertoo Maastorakentajien kehittämän teknologian takaavan turvallisen työskentelyn sekä työrauhan muille vedessä ja maalla työskenteleville urakoitsijoille. Lisäksi vesitöissä vältetään raskaiden vesityökoneiden käyttöä, mikä  minimoi ympäristöön kohdistuvaa riskiä.

Kuva: Fennovoima