Koukkujärven jätekeskus

Nokian Koukkujärven vanhat kaatopaikka-alueet suljettiin 2007, joten tilalle tarvittiin tiukentuneiden ympäristömääräysten mukainen uusi loppusijoitusalue.

Pirkanmaan Jätehuolto Oy tuottaa lakisääteiset jätehuollon palvelutehtävät 17 kunnalle Tampereen ympäristössä. Yhtiöllä on kaksi jätteenkäsittelykeskusta, joista toinen, Koukkujärven jätteenkäsittelykeskus Nokialla, otti vuonna 2013 vastaan lähes 150 000 tonnia jätettä. Rakensimme uuden loppusijoitusalueen pohjaa yhteensä 3,5 hehtaaria. 500 millimetrin mineraalitiivisrakenteen, 2 millimetrin HDPE-kalvon, suojageotekstiilin ja sepelisen salaojakerroksen ansiosta haitallisia aineita ei pääse alueelta maaperään ja edelleen pohjaveteen.

PAIKKAKUNTATILAAJAALOITUSVUOSIVUOSIMUUTA
NokiaPirkanmaan Jätehuolto Oy20102010

© Maastorakentajat 2020.