Loma-asuntomessualueen infra

Kalajoen Aurinkohiekkojen vanhasta soranottoalueesta rakentui mittavilla muutostöillä viihtyisä keidas mökkeilijöille ja turisteille.

Aurinkohiekkojen hanke sisälsi erittäin monipuolisesti infrarakentamisen osa-alueita. Purimme vanhan tien ja rakensimme uutta yli kilometrin verran. Vedimme alueelle uudet vesijohdot ja viemäröinnit, ruoppasimme lammet ja täytimme tonttimaita. Liikuteltavana oli kaiken kaikkiaan 65 000 kuutiota maata. Kaikki tapahtui liikenteen kuhistessa ympärillä, sillä tiukka aikataulu koski paitsi urakoitsijaa, myös vuoden 2014 Kalajoen loma-asuntomessujen huviloiden rakentajia. Kohde valmistui ajoissa ja läpikotaisin uudistunutta aluetta kävi ihastelemassa yli 40 000 messuvierasta.

Niin järjestäjiltä kuin kävijöiltä kiitosta saanut alue jää messujen hiljennyttyä komeaksi referenssiksi Andament Groupin omalle kotiseudulle.

PAIKKAKUNTATILAAJAALOITUSVUOSIVUOSIMUUTA
KalajokiKalajoen kaupunki20122014