EtusivuMaastorakentajat rakentaa biolämpölaitosta Haapajärvelle

Maastorakentajat rakentaa biolämpölaitosta Haapajärvelle

Suomen Maastorakentajat rakentaa parhaillaan biolämpölaitosta Haapajärven Lämpö Oy:lle. Maastorakentajat toimii kohteessa pääurakoitsijana. Rakennusurakan lisäksi yhtiö toteutti viime syksynä kohteen perustustyöt.

Haapajärven Lämpö Oy:n biolämpölaitos valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Perustusurakan betonirakenteiden lisäksi Maastorakentajien urakka sisältää autovaa’an betonirakenteet, kattilarakennuksen rakentamisen toimisto- ja sosiaalitiloineen sekä polttoainevaraston ja seulomorakennuksen rakentamisen.

Urakkakokonaisuuteen kuuluvat lisäksi teräsrakenteiden konepajasuunnittelu ja betonielementtisuunnittelu. Kohteen tilavuus on yhteensä 19 710 kuutiota ja kerrosala 2100 neliömetriä. Maastorakentajien urakan arvo on kokonaisuudessaan noin 4 miljoonaa euroa, ja töiden on määrä valmistua joulukuussa 2020.