Maastorakentajat nimitti uusia työpäälliköitä

Suomen Maastorakentajat on nimennyt omasta organisaatiostaan kolme uutta työpäällikköä infrarakentamisen eri osa-alueille.

Vastaavana työnjohtajana pitkään työskennellyt Tomi Hölttä vastaa jatkossa ennen kaikkea tuulivoima- ja vesilaitosrakentamisen hankekokonaisuuksista, ja vastaavan työnjohtajan Veli-Matti Kumpulan vastuulla ovat työpäällikkönä Maastorakentajien siltaprojektit. Projektipäällikkönä toimineen Aleksi Rajalan erityisvastuualueeseen kuuluvat puolestaan koneistoprojektit, kuten koneistohankinnat, asennukset ja käyttöönotot.

– Maastorakentajat tarjoaa henkilöstölleen monia mielenkiintoisia työtehtäviä, ja haluamme nostaa osaavia ammattilaisiamme entistä vastuullisempiin rooleihin. Samalla varmistamme jatkuvuutta yhtiössämme, Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola perustelee nimityksiä.