Palvelut

EtusivuPalvelutVoimalaitosrakentaminen

Voimalaitosrakentaminen

Lämpöä ja sähköä suomalaisten arkeen

Biopolttoaineiden käytön lisääntyminen, jätteenpolton kehittyminen ja käyttöikänsä loppuun tulevat vanhat laitokset ovat pitäneet voimalaitosrakentajamme kiireisinä viime vuosina. Olemme toimineet useiden merkittävien voimalaitostoimittajien kumppanina ja ottaneet heidän hankkeissaan vastuun rakennusteknisistä töistä. Osallistumme sekä uusien voimaloiden rakentamiseen että vanhojen saneeraamiseen.

Vesivoimalaitokset

Vesivoimalaitokset ovat palveluvalikoimamme vaativin osa-alue ja vankan osaamisemme lippulaiva. Olemme toimittaneet laitoksia jo 17 kappaletta, enemmän kuin kukaan muu urakoitsija Suomessa. Kokemuksella pystymme ratkaisemaan voimalaitoshankkeiden haasteet, kuten betonitöille asetettavat laatuvaatimukset, vaikeapääsyiset kohteet ja vesirakentaminen.

Lämpövoimalaitokset ja lämpökeskukset

Meillä on yli 10 vuoden kokemus lämpövoimalaitos- ja lämpökeskusrakentamisesta. Merkittäviä voimalaitoskohteita ovat olleet mm. Iisalmen lämpövoimalaitos vuonna 2002, Hovisaaren biovoimalaitoksen rakennusurakka Kotkassa vuonna 2003 sekä Juankosken biolämpölaitoksen kaikki rakennustekniset työt vuonna 2005.

Työmaat: Voimalaitosrakentaminen