Suomen Maastorakentajat Oy

EtusivuSuomen Maastorakentajat Oy

Suomen Maastorakentajat Oy

Andament Oy ja Suomen Maastorakentajat Oy yhdistyivät 1.8.2014 Suomen Maastorakentajiksi. Molemmilla yrityksillä oli pitkä historia vaativasta insinöörirakentamisesta. Vuonna 1987 perustettu Suomen Maastorakentajat toimi pääosin Keski- ja Itä-Suomessa ja vuonna 1994 perustettu Andament länsirannikolla. Fuusiossa syntyneen yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. Työllistämme 140 henkilöä kahdeksalla paikkakunnalla Väli-Suomessa. Kuulumme infrastruktuuripalveluihin erikoistuneeseen Andament Group -konserniin. Lue lisää Maastorakentajien historiasta.

Selaa esitettä

Arvot

Tyytyväiset asiakkaat

Toimintamme perustuu joustavaan ja mutkattomaan yhteistyöhön. Aktiivisella vuorovaikutuksella tilaajaorganisaation kanssa varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden.

Osaaminen ja kokemus

Maastorakentajien ammattitaitoinen ja kokenut työnjohto tietää, että aikataulussa ja budjetissa pysyminen sekä laadukas lopputulos ovat jokaisen projektin kulmakivi.

Laadukkaat yhteistyökumppanit

Myös yhteistyökumppanimme ymmärtävät korkean laadun merkityksen. Pyrimme solmimaan pitkiä ja molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuussopimuksia.

Työhyvinvointi

Panostamalla osaamiseen, työturvallisuuteen ja viihtyvyyteen luomme henkilökunnallemme hyvät työnteon ja kehittymisen edellytykset. Katso avoimet työpaikat

Vastuu taloudesta

Yrityksen hyvä taloudenhoito luo pohjan yritystoiminnan pitkäjänteiselle ja kestävälle kehittämiselle sekä henkilöstön työllistämiselle.

Laadunvalvonta

Olemme Infra ry:n ja Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) jäsen. Käytössämme on yrityskohtainen laatujärjestelmä, jolla on RALA:n toimintatapojen hyväksyntä. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun. Asetamme itsellemme tavoitteita ja mittaamme niiden täyttymistä säännöllisesti, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tehokkaammin.

Ympäristöpolitiikka

Huomioimme ja kannamme kaikessa toiminnassamme vastuumme ympäristöstä. Noudatamme lakeja, asetuksia ja ohjeita ja edellytämme samaa vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Henkilökuntamme tunnistaa työnsä ympäristövaikutukset ja parantaa jatkuvasti menetelmiään ympäristöystävällisemmiksi. Ylläpidämme avointa tiedonvälitystä asiakkaisiin, työmaiden ympäristön asukkaisiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin.