Suomen Maastorakentajat Oy

Rakentamisen laatua vuodesta 1987

Usko omaan osaamiseen ja palava halu tehdä asiakkaille parasta mahdollista laatua. Siinä perusta, jolle Matti Haataja, Mauno Nieminen ja Eero Ylhäinen perustivat Suomen Maastorakentajat vuonna 1987. Infra-alan kokeneina ammattilaisina kolmikko tiesi, että siinä on pohja, joka kantaa myös yrityksen kasvun.

Nyt maastorakentajat on laajentunut valtakunnalliseksi toimijaksi, jonka ydinosaamista on muun muassa betonirakentaminen. Konsernista löytyy laajaa osaamista vaativista pohjaolosuhteista perustuksiin ja kokonaistoimituksiin.

Vaativan infrarakentamisen luotettu tekijä

Maastorakentajat tuli nopeasti tunnetuksi taitavana voimalaitosrakentajana.
Sen lisäksi yhtiö on toteuttanut lukemattomia merkittäviä infrahankkeita
vaativasta väylärakentamisesta, kuten silloista, aluerakentamiseen ja
moninaiseen teollisuusrakentamiseen.


Asiakkailleen Maastorakentajat on luotettava kumppani, jonka kokenut
henkilöstö kykenee toteuttamaan toimivia ratkaisuja kaikkein vaativimpiinkin erikoisrakentamisen kohteisiin.

Kannamme vastuuta kestävästä tulevaisuudesta

Yhtiön vahvuuksiin on alusta asti kuulunut yhdessä tekeminen, vastuullisuus ja kasvollinen omistajuus. Kokenut henkilöstö jakaa osaamistaan, ja parhaita ratkaisuja etsitään avoimessa ja suorassa kanssakäymisessä niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. Kasvollinen omistajuus tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että omistaja tuntee henkilökohtaista vastuuta palvelun tai ratkaisun laadusta sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Vastuullisuus on kulkenut osana Maastorakentajien toimintaa alusta saakka. Yhtiön perustajat ymmärsivät, että laadukas infra-rakentaminen on myös vastuun kantamista kestävästä tulevaisuudesta. Sitä missiota toteuttaa koko nykyinen Maastorakentajien henkilöstö.

Kun haluat projektiisi

Vankkaa osaamista ja
tinkimätöntä laatua

ota yhteyttä meihin

Arvot ohjaavat toimintaamme

Arvot ovat Maastorakentajien yrityskulttuurin kivijalka. Arvot kuvaavat yhteistä tapaamme toimia.

Ympäristö

Laadukas infra-rakentaminen tarkoittaa meille myös vastuun kantamista ympäristöstä ja kestävästä tulevaisuudesta.  Maastorakentajat toteuttaa teknologisesti kehittyneitä ratkaisuja, jotka ovat energiatehokkaita ja ympäristöä säästäviä.

Yhteistyö

Avoin, aito ja sujuva yhteistyö sekä korkea osaaminen takaavat, että asiakas saa Maastorakentajilta aina palvelun tai ratkaisun, joka vastaa todellista tarvetta.

Yrittäjyys

Yrittäjämäinen asenne näkyy kaikessa, mitä teemme. Otamme vastuun omasta työstämme sekä työn laadukkaasta lopputuloksesta. Olemme rohkeita ja joustavia, ja kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Henkilöstömme korkea osaaminen sekä hyvinvointi on meille tärkeää.